Career

We are always keen to meet energetic and talented professionals who would like to join our team. If you wish to be considered for any future positions, please send your CV and covering letter to : hr@cagemax.com.

There are several vacancies at the moment. While are headoffice is based in Zaltbommel, all vacancies are open to Dutch speakers. Please see the Dutch info below: 


Accountmanager (junior) Trading

Als accountmanager (junior) ben je onderdeel van het commerciële team. Je levert een bijdrage aan de maximalisering van de handel door ontwikkeling van in- en verkoopactiviteiten en new business. Je vergroot je kennis van de handel en markten en begrijpt de bijzonderheden daarvan. De accountmanager (junior): breidt door intensieve acquisitie het (internationale) netwerk uit..

Read more


Back-office medewerker Quality

Vanwege groei van de afdeling Quality zijn wij voor op zoek naar een kandidaat voor de volgende fulltime functie:  Back-office medewerker Quality  Als back-office medewerker assisteer je de afdeling Quality bij alle voorkomende werkzaamheden. Je werkt zorgvuldig en vindt het prettig om alles digitaal goed te organiseren. Je zorgt dat alle afdelingen inzicht hebben in het werkveld..

Read more


Exportmedewerker

Als exportmedewerker draag je zorg voor alle documenten die nodig zijn voor de exporttransacties. Je beweegt je makkelijk tussen de afdelingen logistics, sales en quality en bewaakt de juiste uitvoering van gemaakte afspraken met betrekking tot de export

Read more


Medewerker Finance

Als medewerker Finance (fulltime) ben je verantwoordelijk voor de juiste verwerking van alle inkomende en uitgaande facturen en een tijdige verwerking hiervan. Je bewaakt de debiteuren en bent verantwoordelijk voor het innen van de uitstaande vorderingen. Een aantal belangrijke taken behorend bij deze functie is: Bewaken van debiteurenadministratie en verzorgt eerste aanmaningen en..

Read more